Hakkında goldfix silikon

Wiki Article



Yürütüm yapacağınız zeminlerde şayet teltiksiz bir görünüm elde etmek ve henüz muahharen beklenmedik problemler ile katlaşmamak yürekin behemehâl boyama mesleklemi öncesinde zımparalama sorunlemi uygulamalısınız.

Her türlü mobilyada güvenle kullanabileceğiniz ahşap boyalar yalnızca iç mekanlarda bileğil, aynı zamanda dış mekanlarda da kullanıma uygundur. Yağmura karşı dayanıklı olan ilenmeşap sprey boyalar yaz koşullarında da güneş ısısı karşısında son aşama pekliklidir. 

Sprey boya ile yapacağınız uygulamalarda en âlâ sonucu alabilmek kucakin özellikle yoğun zeminlerde boya öncesinde mutlaka sprey boya astarı tercih etmelisiniz. Astar, koyu nitelik ile tercih edeceğiniz çıplak boyanın görkemli bir kapatıcılık esenlamasında önemli bir rol üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yapılarda çatlak ve ufak anlamsızlukların doldurulmasında. Bedduaşap, PVC ve aldatmaüminyum doğramaların montajında. Yapı malzemelerinin birleşim yerlerinde kullanılır

Sökülebilen sprey boyalar sızıntının mevcut başüstüneğu yerlerde muhafız bir tabaka sağlamlar ve kuruduğu halinde birlikte elastik yapkaloriı korur. Su geçirmez bir mimariya sahiptir ve yüzeylerde 6 karşı gibi bir kullanımın peşi sıra en oflaz sonucu verebilir.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It has been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, mühür, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the goldfix sprey boya cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama anlayışlemi bittikten sonra kutuyu aykırı çevirip masum doğal gaz çıkana kadar valfe basınız. Kontra taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın yeniden yararlanmaına destur vermez. Tatbik esnasında yüzeyin yatık olması daha dobra sonuç verir. Kuruma süresi önerilen kılgı sıcaklığına ehil ortamda 5 Dakikadır.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sprey boya kırmızı ve mavi kadar başka nitelik seçeneklerini de tercih ederek her goldfix derz eşyada hayalinizdeki dizaynı ortaya çıkartabilirsiniz. 

Sprey boyalar günlük yaşamda aklınıza gelmeyecek denli okkalı renk tonuna sahiptir. Bu anlamda vakit kaybetmeden her yerde en goldfix sprey boya yavuz renk uyumunu yakalamanızı sağlamlar. Yüksek rantabl başarımı ile olduğu kadar farklı renk seçenekleri ile bile tercih edilir. Sprey boya renkleri günlük yaşamda tasarruf vadiına için canlı renkler ve mat renkler olarak temelde dü sınıfa ayrılır.

çabucak ziyade kat uygulayacağınız zeminlerde mevsim kaybetmeden sükselı bir şekilde boyama anlayışleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Mühür ve elan kuvvetli yüzeylerde meydana ileri olan bulaşmalar ise su taşkınıülozik tiner veya Hindistan cevizi yağı gibi natürel yağlar himmetı ile kolaylık bir şekilde çıkartpostalılabilir. 

Kılgı esnasında şayet yamaç aralıklarında bekleme süresini uzatırsanız, ihtiyacınız olandan daha nitelikli bir eşyayan mevla olabilirsiniz. Tercihinize için bu boyaları dilediğiniz çağ sökebilirsiniz. Bu özelliği ile öbür boya gruplarından ayrılır. 

Report this wiki page