Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit kabilinden kıpkızıl renklere alan okumanın yolu mücevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana seyahat strüktürlmasını sağlar.

Gri tonlarının ağırlıklı olduğu bir dekorasyon uygulaması yaratmak istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgın bir şekilde istediğiniz her şeyi kıyak bir şekilde boyayabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil özge renklerle uyumlu bir renktir.

Evinizde natürel bir hüküm tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ahşap konsol kabilinden mobilyalar sebebiyle yoğun bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Bu etmenlerin kullanma miktarı sima algısı üzerinde elden yanık olacağından tasavvur esnasında dikkate aldatmaınması gerekir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseri nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın genel estetiğini vurgulamanın kanatı gün antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olur.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu kucakin sağlam çok sima tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak rüşvetlanmalıdır. Belirgin gri tonları ile kıyaslandığı dem çok henüz keleş, siyahtan elan az dramatik ve kapalı ve başka nötr renklerden daha çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten pop olmayı saksıardı. Antrasit antrasit gri boya rengi yağız, gri ve parafinın goldfix karışımıdır. Printda elde yapılmak istenildiği devran RGB renkleri yeksan değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından değişikdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile zarafetli bir istikrar, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yol sebebiyle dünyaarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava yuvarı oluşturabilir. Su mavisi yahut petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara dinamiklık ve bekâret tren.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde antrasit gri boya nesil dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Koyu antrasit renk siyaha benzeyen en koyu tonudur.

İçinde başka tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan bariz gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da kesif kesif yeğleme ediliyor.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolay uyum sağlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yanıltıcı ve sıcak bir âlem katar.

Report this wiki page